Packar

Kokar färskpotatis och packar resväskan inför Rhodos i morgon. Hääääärligt!

Jag har ju varit på bröllop...

...nämligen Viktorias och Daniels. Vi var i Kungsträdgården och såg hela vigseln på storbilds-TV. Ögonblicket de sa ja till varandra var magiskt och hela Kungsan jublade! Vilken härlig känsla det var att uppleva det! Sedan gick vi för att se själva kortegen. Se bilderna nedan. Jag stod bra till och hade liksom en liten öppen glipa att ta kort igenom så jag hoppades på superba kort. Om ni håller med kan ni själva avgöra. Bilderna från vigseln är tagna på storbilds-TV därav kvaliteten.


Daniel snackar lite med Carl-Philip

Vår konung för bruden fram till den väntande Daniel


Så där ja, äntligen framme!


Vackra Viktoria säger ja.



Och nu till höjdarbilden. Vi hade väntat i en timma innan själva kortegen kom. Som sagt tidigare, stod jag bra till och hade bra utsikt över Hamngatan där de skulle åka förbi. Kameran laddad och jag med....så här blev det:



Ser ni kortegevagnen nere till höger, under FLAGGJÄKELN? Ja men jag tror
jag dör! Kvinnan framför mig skulle prompt ha fram flaggan!! Tänk vilken bra
bild det hade blivit annars!.

Kollar in vädret

på Rhodos. Det skiljer på www.yr.no, där det bara är max 25 grader och www.smhi.se, där det är 29-31. Svensk som jag är, väljer jag naturligtvis att tro på den svenska varianten! JAG VILL HA SOL OCH VÄRME!


Kära vänner...

...nu vill jag meddela att jag härmed har gått på semester och tänker INTE åka till jobbet förrän den 16 augusti!



DUBBELJUBEL!

Skolavslutning

Änteligen skolavslutning! Den blomstertid och annat trevligt uppträde, lite tårar och många kramar från eleverna och världens bästa kort:





Vilka fina elever, som vågar säga vad de tycker och känner, det finns ändå!


Fredagsmys


Detta myste vi med i fredags, lite plock och gott helt enkelt.

Bakar årets första rabarberpaj



Detta och lite grädde (har ingen vaniljsås hemma) blir det till efterrätt idag.



Smaskiga söndag

Fräcka fredag, Luriga lördag och allt vad tv-programmen hette någon gång på sent 80-tal/tidigt 90-tal. Idag har vi haft en Smaskig söndag när vi var på fika hos en av Damirs kompisar (fast jag kallar henne kompis också, hoppas jag får det). Äääända ut i Sundbyberg var vi men innan dess åkte vi till Bauhaus för att köpa badrumsattiraljer. Sedan blev det en radhusvisning, och vi kommer inte att köpa den, för den som undrar. Varför? För hög avgift, för litet, för mycket småpill att göra (typ golven var slarvigt lagda liksom väggarna slarvigt målade), trädgården på baksidan skitful och mkt behövdes göras men de begärde endast 995 000, men som alla vet så kommer priset inte att stanna där. Vi letar vidare helt enkelt.

Nu ska badrumsattiraljerna upp!

Shit vad det låter...

...av de där tutorna från läktaren! Man får stänga av ljudet på TVn för att vila öronen ibland.


I morgon börjar det...

Jag talar så klart om fotbolls-VM. Att då bo med en helt fotbollstokig man kan bli lite problematiskt. Som tur är kan man diskutera med honom men om han får välja, vill han nog se så många matcher som möjligt, helst alla skulle jag tro. Själv klarar jag min alldeles utmärkt utan fotboll, men några matcher kommer jag säkert att se jag också. Kallas det för medberoende kanske?


Om en vecka...

...är det sommarlov för mina elever. I morgon är det  sista dagen med lektioner och resten av veckan ska vi städa, lyssna på föredrag, ha klassens dag, utvärdera och på tisdag nästa vecka är det äntligen dags för den underbara skolavslutningen. Fast vi vuxna jobbar ju en vecka till efter det men det är ok. Bara "Den blomstertid nu kommer" sjungs. så jobbar jag gärna lite till.





Sluttjatat

Nähe, nu får det vara sluttjatat om badrum, skogstoor och dusch på annan ort (ok då, hus). Istället vänder jag fokus mot vår stundande resa till Rhodos. I morgon, om exakt två veckor bär det av, om det så klart inte är flygstrejk då. Det finns en viss risk att det är det. Hörde på nyheterna idag att de har flyttat fram den en vecka så förhoppningsvis kommer parterna överens innan det ens blir aktuellt - håller tummarna för det i alla fall. Fick lite panik vid middagen idag. Hittade nämligen inte mitt pass. Leta, leta, leta. Vända upp och ner på lådor, minne och lägenhet i övringt.

Panik, panik, panik, tänka, tänka, tänka, när hade jag det sist? Lettland? Liverpool? från förra sommaren...suck!

Sedan kom Damir på att jag hade haft det när jag skulle beställa resa till Kanada och vips kom jag på var det låg...i min väska som jag hade haft med mig till Växjö.

Nu kan jag pusta ut och hoppas på det bästa med utebliven flygstrejk och en lagom varm och skön semester på Rhodos!


Äntligen!

Nu kommer stunden då jag får säga att badrummet är helt färdigt! ÄNTLIGEN!

Från det här....


Via det här...



Till det här...




Glömde att berätta att...

...brandkåren var här i lördagsnatt. Nej, ni kan pusta ut, det var inte i vår lägenhet det brann utan i en av byggkontainrarna utanför. Jag upptäckte det när jag skulle gå och lägga mig och tyckte att det var lite mycket ljus och ljus för att vara över 1 på natten. Aldrig en tråkig stund här inte!



TUT!

6 juni i bilder



LOVE 2010


Vimmelbilder


Ja, de är ju det Vickan och Danne





Vimmelbilder från Kungsträdgården



Både båt och....

husbil har de, vår svenska poliskår



Och så ett foto på oss

Nu kan vi tvätta också!

Det blir bara bättre och bättre för nu har vi rena kläder också! I fredags fick vi tvättmaskinen installerad trots att badkaret inte hade kommit. Det känns fint att ha rena kläder på sig igen ;-)




Well...im not so sure about that. Do you dare risk it?

Man vet att man är gammal när...

...man blir addresserad av en telefonabonnemangstjugoåring med:

- "Ursäkta damen..."

Själv gav jag honom fingret och sa fuck off...



Och inte fick jag visa leg på Systemet heller....hmpf!

Premiärdusch!!!

Snacka om LYCKA!! Idag har jag premiärduschat i vårt nya badrum. Det är inte helt klart än, badkaret ska in och likaså tvättmaskinen men, kan ni tänka er...efter nästan sju veckor på camping Tungelstavägen så slipper vi äntligen gå över gårn för att duscha!


Ser ni imman på badrumsskåpet?! Jag skrattar högt av glädje!


HANDDUKSTORK!


Minihandfat men helt nytt och fräscht!

Snart väntar IKEA och inhandling av nytt och fint badrums....hmmm...vad kallar man det...accessoarer? Skitsamma, roligt ska det bli i alla fall! Längtar!

RSS 2.0